Kategorier
Aner Historie

Bogen om Peder Hansen

Dette stamtræ er startet af Johs. V Jensen og Chr. Ostemann udfærdiget Albertslund i Februar 1980.

Det arbejde som de overstående har lavet. er efter mine tro lavet på spritdublikator. Og omslaget havde følgende for ord.

Alvorlig taler ved Alfarvej
med Grønsvær tækket de gamles Grave.
Hanfarne Slægter – forglem dem ej!
i Arv de gav dig en ædel Gave
Henfarne slægter
i Landets Marv
sig ej fornægter.
Bevar den Arv!

Johs. V Jensen

For Gaardejer Ole Hansen og Hostru
Kirsten Pedersdatter af Kaltred,
er denn Ane og Slægtstavle

samlet af Chr. Ostermann

Efterfølgende har jeg i December 2003 started med at købe programmet Win-Family hvor jeg har lagt det overstående ind elektronisk.

Jeg vil formulerer det sådan at Win-Family er et godt værktøj til indhentning af data. Men Deres web export modul er ikke det bedste i forbindelse med søgeoptimering.

Da Jeg begynte og arbejde med Drupal og så at der var et Family modul. Har jeg i 2008/2009 arbejdet på at overfører oplysningerne fra Win-Family over i Drupal.

Jeg vil sige at der mangler en del i Drupal Family modul i forhold til Win-Family. Så jeg har i den forbindelse brugt CCK modul og Taxonomi for at få de mangler med som er i Drupal Family modul til at ligne Win-Family. Men fordelen med at bruge Drupal er at Familien har mulighed at komme med kommentarer til Stamtræet direkte så man ikke sidder med en e-mail og skal så finde personen i et stort stamtræ. Derud over så er der den mulighed at hvis der kommer nye i en familie så har man mulighed for at selv og oprette denne nye familie medlem.

Man skal jo være i familie for at have disse muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *